Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Peli

Jengialueet

Jengiläisten omat pelialueet

Yleispeli

Päivitä

 1  2  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Yaryar

19.03.2018 19:41
» Kenyan Milerno • Keskusta «

En todella tiennyt mitä Quinnin päässä liikkui tällä hetkellä; hän oli lähes yhtä vaikeasti luettava kuin minä ja sanoisin sitä saavutukseksi. Pysähdyimme kujan lähettyville jolloin mies sanoi minne mennä. Huomasin paljon autonromuja joista tuskin saisi itselleen kyhättyä autoa. Nyökkäsin vastaukseksi lähtien tämän perään vilkaisten vielä kerran taakseni ennen kuin astuin sisälle valuttaen ulkona sataneet vesipisarat lattialle. Otin hupun päästäni samalla vieden sormeni hiusteni lomitse. Astelin tiskin ohitse seuraten ympärilläni olevia asioita tarkasti kuin haukka. Paikka oli pysynyt yllättävän hyvässä kunnossa. Kuljetin sormiani tauluilla.

‘’Osaatko tatuoida?’’ Asia oli lähes itsestään selvä, mutta kysyin sen silti uteliaisuuttani tai kenties vain keskustelun aloittamiseksi. Tuntui siltä, että kumpikaan meistä ei ollut kovinkaan puheliasta tyyppiä. Aloin leikkimään huulilävistyksieni kanssa; snake bitesit olivat olleet lähinnä päähänpistos.

Nimi: Grimnir

19.03.2018 19:10
Quinn Navin ☣️ Keskusta

Kuljimme Kenyanin kanssa hiljaa pitkin katuja. Se sopii minulle, hiljaisuudessa olisimme vaikeammin huomattavia, enkä muutenkaan mielelläni juttelisi tuntemattoman ihmisen kanssa. Mietin vielä itsekseni, pitäisikö minun sittenkään johdattaa Kenyan liikkeelleni. Mutta päätän kuitenkin luottaa toiseen, ja siihen että tämä ei johtaisi minua ongelmiin. Kenyan ei vaikuttanut kuuluvan mihinkään jengiin, ja tuntui luottavan minuun edes jotenkin, kysyihän toinen minulta yöpymispaikkaa. Saavumme hetken päästä kadulle, jolla liikkeeni sijaitsee.

"Tänne", sanahdan hiljaa ja suuntaan sitten hämärälle kadulle. Näen avonaisen sadevedenkerääjän auton katolla, ja tunsin helpotusta. Saan siis ainakin jotenkin puhdasta juoma- ja pesuvettä, se oli hyvä. Se vain täytyisi kerätä nyt, ennen kuin taivaalta sataisi jotain vähemmän turvallista. Astelen liikkeeni ovelle, ja vedän repustani esiin avainnipun. Etsin oikean avaimen, ja avaan sitten tatuointiliikkeen oven. Odotan, että Kenyan astuisi sisään ja sitten tulisin toisen perässä ja sulkisin oven.

Nimi: Yaryar

19.03.2018 18:38
» Kenyan Milerno • Keskusta «

Tiesin, että jäisin velkaa miehelle, mutta tällä hetkellä se oli pienin murheeni. Ei sillä, velkaa jääminen oli Kolkossa varmasti huonoin mahdollinen asia. Hirviöt ja olennot pystyit tappamaan, mutta jengiläiset olivatkin toinen asia. Ehkä voisin etsiä itselleni jonkin jengin, koska minunlaiseni ihmisen joka oli tottunut saamaan käskyjä oli vaikea elää ilman jonkinlaista johtajaa.

Lähdin kävelemään Quinnin vierellä kohti pohjoista jossa kuulemma miehen asuinpaikka sijaitsi. Pidin puukkoni lähes automaattisesti helposti saatavassa paikassa. Jos Quinn ei saisi aikaiseksi tehdä jotain tyhmää, niin joku muu saattaisi. Askeleeni olivat pitkiä ja melko nopeita; mutta silti kävelyni muistutti enemmän hiippailua ja varoin irtokiviä jotta en pitäisi ylimääräistä ääntä. Yritin pysyä myös varjoissa vaikka pimeys suojasi minua muutenkin. En sanonut sanaakaan miehelle, koska ylimääräinen puhuminen ei kuulunut asioihin joista pidin.

Hidastin vauhtiani vähän kun olimme kävelleet jo tovin. Lopulta pysähdyin tietämättä enää minne mennä. Vieressä häämötti kaduntapainen josta löytyi rakennus jonka lasiset ikkunat olivat peitetty laudoilla. Käänsin katseeni toiselle puolelle, ylös ja vielä kertaalleen taakse. Koskaan ei voinut olla liian varovainen.

Nimi: Grimnir

19.03.2018 14:08
Quinn Navin ☣️ Keskusta

Katson Kenyania samalla kun mies kallistaa päätään ja kysyy sitten minulta, saisiko hän viettää yön luonani. Ymmärsin hyvin mistä kysymys tuli, Kolkko oli erittäin vaarallinen öisin. Ja jos Kenyanilla ei ollut paikkaa jossa viettää yö, toinen olisi suuressa vaarassa. Minun täytyy tehdä nyt vaikea päätös: kutsua vieras kotiini, jossa mitä vain voisi tapahtua, tai jättää toinen suojatta ulos yöksi, mahdollisesti johtaen Kenyanin kuolemaan. Toinen oli kyllä aseistautunut, mutta se ei olisi tarpeeksi jos Kenyan törmäisi hirviölaumaan.

"Selvä", sanahdan sitten lyhyesti. Kyllä Kenyan voisi tulla luokseni täksi yöksi, kunhan toinen ei jäisi sinne asumaan, tai yrittäisi mitään. Katsahdan taas ympärilleni, mutta en näe mitään uhkaavaa ympäristössä. Kun Kenyan kysyy minulta missäpäin asun, vastaan hänelle lyhyesti että pohjoisessa. Liike sijaitsi keskustan pohjoisosissa. Alue oli muuten suhteellisen rauhallinen, mutta siellä liikkui todella paljon villikoiria. Villikoirat olivat ärsyttäviä, mutta samalla toivat jonkin verran turvaa vielä vaarallisimmilta hirviöiltä.

Lähden kävelemään autojen viertä pitkin pohjoiseen, olettaen että Kenyan seuraa minua. Kuljen nopeasti, sillä haluan ehtiä liikkelle ennen kuin tulee liian pimeää, tai kun jokin ikävä otus sattuu paikalle laukauksen houkuttelemana. Samalla vedän kaasumaskin takaisin kasvoilleni. Se ei tuntunut kauhean tarpeelliselta, sillä sateen takia ilma ei ollut tunkkainen tai pölyinen, mutta se suojasi kasvojani sateelta edes jonkin verran.

/ voit roolia ne sinne tatuointiliikkeelle asti :3 \

Nimi: Kolkko

19.03.2018 12:13
Logan Weller - Moottoritie C18

"Nojooo", vastasin nopeasti. Rampin päässä jatkoin leveää tietä kohti romahtanutta keskustaa. Enemmin kävelen itselleni tuttuja reittejä kuin lähtisin pikkuteille muiden murhattavaksi. Tähän aikaan kadut olisivat varmasti täynnä porukkaa. Suorastaan uiskentelin auton romujen keskellä tähyillen ympärille vähän väliä. Puhelin värähti taskussa.

Nimi: woodpecker

19.03.2018 09:59
Sammy Barker - Moottoritie C18

Sama suunta oli kummallakin ja matka alkoi taittua ramppia pitkin oikeaan suuntaan.
"Ei tässä isolla aukealla kyllä mikään turvallisin paikka ole, vaikkei täällä täysin turvallista ole kyllä missään", totesin ja astelin pitkin asfalttia. Turvallisuus oli täysin suhteellista missä tahansa, mutta täällä sen merkitys oli täysin eri. Happosateet, jengit ja kaikki mahdollinen täällä oli vaarallista enemmän tai vähemmän, ihmisestä riippuen toiset asiat olivat toisia vaarallisempia. Jengiläinen saattoi pelätä happosadetta enemmän ja aseistamaton saattaa pelätä jengiä tai koiria enemmän.

Nimi: Yaryar

19.03.2018 00:19
» Kenyan Milerno • Keskusta «

Miehen vastaus sai pääni kääntymään sivulle kuin koiran. Inhosin pyytää ihmisiltä mitään, mutta ulkona yön viettäminen olisi suorastaan itsemurha ja kerta en ollut jengissä, niin siitäkään ei saanut minkäänlaista turvaa.

“Hienoa, saisinkohan viettää yöni saman katon alla?” Pieni hymyn tapainen kävi huulillani ja erivärisissä silmissäni suorastaan tuikki miljoonia tähtiä innosta. Saatoin löytää itselleni hetkellisen turvan. En jaksanut välittää vesipisaroista jotka tipahtelivat hiuksilleni ja vaatteilleni kastaen ne hiljalleen. Hiljalleen kaupungin ylle kertyi tummia pilvilauttoja pimentäen jo ennestään tumman maaston. Päätin lopulta vetää hupun kasvojeni suojaksi. Se toi minulle turvallisen tunteen.

“Missä päin asut?” Kysyin tunkien kädet hupparini taskuihin palauttaen kasvoilleni jälleen kerran ilmeettömän maskin. Ei pientäkään tunnetta paistanut läpi, vaikka sisälläni kihelmöi.

Nimi: Grimnir

18.03.2018 20:22
Quinn Navin ☣️ Keskusta

Kenyaniksi esittäytyvä mies vastasi kättelyyni, ja kun se oli ohi vedän käteni pois, ja työnnän sen taskuuni. Kenyan puistelee päätään, luultavasti jollekin ajatukselleen. Vilkaisen vielä kadulla makaavaa koiran ruhoa, ja sitten katselen ympärilleni. Eiköhän paikalle ilmaantuisi pian jotain raadonsyöjiä, ja ruho katoaisi parissa päivässä. Käännän katseeni Kenyaniin, kun toinen kysyy minulta mitä nyt tehtäisiin.

"Olin oikeastaan matkalla kotiini viettämään yötä", kerron Kenyanille. Kodilla tarkoitin tatuointiliikettä, jota pidin nykyään tukikohtanani. Olihan minulla oikeastaan oikea asuntokin, mutta se oli niin pahasti romahtanut ettei siellä pystyisi yöpyä turvallisesti. En tiennyt, oliko Kenyanilla tukikohtaa tai paikkaa jossa yöpyä, mutta en ainakaan suoraan kutsuisi tuota luokseni nukkumaan. Toinen ei vaikuttanut vaaralliselta, mutta nykyään ei voinut olla koskaan varma. Kolkko oli täynnä epätoivoisia ihmisiä, jotka tekivät mitä vain selviytyäkseen. Vilkaisen nopeasti tummuvalle taivaalle, josta tippuu pikkuhiljaa vettä. Tällä kertaa vesi vaikuttaa kuitenkin puhtaalta, sillä se ei tunnu ainakaan hapokkaalta. Olinkohan asettanut sadevedenkerääjät liikkeellä ennen lähtemistäni, tämä vesi saattaisi nimittäin olla jopa juotavaakin.

Nimi: Yaryar

18.03.2018 16:32
• Ryuu Hayashi •

Hyppelin eteenpäin ostoskeskuksen käytävällä heilutellen harsojen peitossa olevia käsiäni. Selässäni oleva reppu kilisi ja kalisi siinä roikkuvien asioiden takia; repun koristuksista löytyy niin pörröistä palloa kuin timanttista pääkalloa. Hykertelin itsekseni samalla kun hyppäsin rikkoutuneelle kaiteelle levittäen käteni molemmille puolille samalla laulaen, hyräillen ja vislaten. Iloisen lauluni yli kantautui kuitenkin aseen laukaus joka sai mielenkiintoni varastettua hetkeksi, kunnes uteliaisuus sammui ja jatkoin matkaani hylätyssä ostoskeskuksessa hypähdellen.

“Oh.. Mikäs tämä on?” Henkäisin ihastuksissani napaten maasta kimaltelevan rannerenkaan. Laitoin sen käteeni, ihastelin hetken, kunnes heitin sen olkani ylitse tuhahtaen. Kauneus oli kadonnut yhtä nopeasti kuin oli tullutkin.

Nimi: Yaryar

18.03.2018 13:52
Kenyan Milerno - Keskusta

Tuijotin vielä hetken koiran ruumista, ennen kuin käänsin katseeni mieheen kuunnellen hänen sanansa. Nyökkäsin hitaasti vilkaisten ympärilleni kuulematta kuitenkaan mitään uhkaavaa - vielä. Otin hupun päästäni tutkaillen samalla miestä edessäni kuin pohtien, että oliko toisesta mihinkään. Vastasin kättelyyn pitäen edelleen kasvoillani ilmeettömän maskin.

‘’Kenyan.’’ Esittäydyin itsekin hätkähtäen pientä väristystä joka kulki ruumiini läpi. Pudistelin päätäni huokaisten hiljaa. Ylireagoin; minusta oli tullut liian herkkä täällä asustaessani.

‘’Mitä nyt?’’ Kohotin toista kulmaani. Mies varmasti lähtisi itsekseen jonnekin ja minä yrittäisin keksiä itselleni jonkun paikan jossa voisin viettää tämän yön. Jokapäiväinen ongelma.

Nimi: Grimnir

18.03.2018 11:52
Quinn Navin - Keskusta

Pystyn hengähtämään hetken, kun koira makaa maassa. Se kuitenkin nousee pian ylös, ja singahtaa tällä kertaa toisen miehen kimppuun. Seuraan koiraa katseellani, sen varalta että se päättääkin muuttaa kurssiaan kohti minua. Koira ei kuitenkaan kääntynyt, vaan jatkoi juoksemista suoraan kohti vierasta miestä, ja hänen asettaan. Pian käsiase päästikin kovaäänisen pamahduksen, ja koira lysähtää maahan. Jotenkin en edes ylläty siitä, ettei koira vieläkään kuollut. Jotkut Kolkon hirviöistä olivat vaikeita tappaa, eivätkä ne kuolleet helpolla. Onneksi selvisimme tästä tapaamisesta ehjin nahoin. Seuraan katseellani miten vieras mies tappaa koiran lopullisesti, ja kääntyy sitten katsomaan minua.

"Parempi häipyä täältä, seuraava hirviö saattaa olla paljon isompi ja vihaisempi", sanon, pitäen matalan ääneni mahdollisimman neutraalina. Koiran haukunta ja laukaus varmasti oli herättäny lähialueiden olentojen ja hirviöiden huomion, ja mahdollisesti jonkun jengiläistenkin. Minulla oli harvoin ongelmia keskustan jengiläisten kanssa, mutta en tiedä miten he reagoisivat ammuskeluun heidän alueillaan. Harkitsen esittäytymistä tälle vieraalle miehelle, ja punnitsen vaihtoehtojani. Ainahan minä voisin kertoa valenimen, mutta se ei tuntunut tarpeelliselta juuri nyt. Ei toinen vaikuttanut vihamieliseltä, eikä toinen kantanut minkään jengin tuntomerkkejä. Vedän kaasumaskin pois kasvoiltani, ja annan sen roikkua kaulassani.
"Olen Quinn", esittäydyn, ja astahdan lähemmäs. Kannan nyt veristä sorkkarautaa vasemmassa kädessäni, ja ojennan oikean käteni toiselle kätelläkseni häntä.

Nimi: Yaryar

18.03.2018 01:15
Kenyan Milerno - Keskusta

Koira etsi selvästi paikkaa josta pääsisi kimppuumme. Se sai pienen hymyn häivähtämään kasvoillani ja liikahdin askeleen lähemmäs. Nautin tilanteesta jonka aikana seisoin aidalla; pieni painon muutos ja tuulenpuuska saattaisi tappaa. Ajatus siitä saa kylmät väreet kulkemaan pitkin kehoani. Koira selvitti tiensä lopultakin luoksemme päättäen hyökätä ensin sorkkarauta miehen kimppuun. Saatoin huokaista pienestä helpotuksesta vaihtaen paikkaani ja kohottaen aseeni koiraan joka nousi ylös välittämättä kivuliaan näköisestä iskusta.

Koiran suusta valui kuolan lisäksi verta ja mustat, pohjattomat silmät valitsi seuraavaa kohdetta villisti. Koira hypähti eteenpäin kuin hätkähtäen jotain, kunnes lähti jälleen juoksemaan. Järin viisas olento ei ollut, nimittäin se juoksi suoraan. Suoraan minua kohti, suoraan asetta kohti. Päästin suustani kevyen huokauksen ja pian aseen laukaus herätti varmasti viimeisetkin olennot. Aseesta tullut ääni kaikui tyhjyydessä vielä hetken, ennen kuin loppui. Koira kaikesta huolimatta yritti nousta takaisin jaloilleen, mutta sen ruumis ei kestänyt jolloin se tömähti takaisin maahan läähättäen. Tungin kädet taskuihin astellen samalla lähemmäs utelias pilke silmissä. Koiran verinen, mädäntymisen aloittanut kieli roikkui ulkona kun koira yritti viimeisillä voimillaan saada henkeä.

“Valitan.” Tokaisin lyhyesti samalla kun iskin puukon koiran sydämen paikalle. Seurasin hitaasti miten viimeinenkin pilkahdus eläimen silmistä katosi ja pian se vaipui unholaan. Hyppäsin kauemmaksi ja suoristauduin kohdatakseni miehen jonka oletin edelleen seisovan tapahtumapaikalla.

Nimi: Grimnir

17.03.2018 10:12
Quinn Navin - Keskusta

Tarkkailen vieraan miehen liikkeitä samalla kun lähestyin häntä. Mies nyökkää minulle, ja tulkitsen sen tervehdykseksi. Apuni siis hyväksyttiin, eikä mies toivottavasti ollut vihamielinen. Käännän huomioni sitten taas koiraa kohti, joka oli nyt lopettanut haukkumisen, ja vain tuijotti meitä. Koira oli huomannut nyt minutkin. Musta kuola valui sen kuonosta, ja sen sen märkivät silmät olivat pikimustat ja syvällä sen päässä. Koira ei muistuttanut enää elossa olevaa koiraa, kuin se mätänisi niinkuin jokin zombie. Kylmät väreet kulkevat selkääni pitkin. Vaikka olen nähnyt kaupungissa jo kaikenlaista, se ei koskaan helpottunut. Mikään ei ollut enää normaalia, ja nyt koiratkin mätänivät luistaan irti kaduilla. Se oli kauheaa, Kolkko muuttui synkemmäksi paikaksi joka päivä.

Koira tuijottaa meitä hetken, ja hyppää sitten alas autolta, ja lähtiee astelemaan sen viertä. Se selvästi etsii rakoa, josta päästä autotien puolelle ja meidän kimppuumme. Sitä ei myöskään selvästi pelota, että nyt sen vastassa on kaksi aikuista ihmistä. Ehkä se, mikä mädätti nyt koiraa elävältä oli levinnyt sen aivoihin, ja se ei tuntenut enää pelkoa. Vilkaisen sivusilmälläni vierasta miestä, joka oli ottanut käsiaseen esiin. Laukaus saattaisi houkutella paikalle lisää koiria, tai jotain muita olentoja, mutta samalla koiran vihainen haukuntakin luultavasti oli jo tarpeeksi. Minun täytyy päästä täältä pois heti, kun koirasta on päästy eroon.

Koira löytää pian autojen välisen aukon, ja syöksyy sitten sen läpi autotielle, alkaen murisemaan. Nostan sorkkaraudan, ja astahdan taaksepäin, ottaen paremman asennon. Koira katsoi meitä, selvästi harkiten kumman kimppuun käydä ensin. Musta koira päätti lopulta tulla minun kimppuuni, ja se syöksyi kohti minua nopeasti. Ehdin reagoida, ja isken hyppäävää koiraa sorkkaraudalla. Osun sitä kylkeen, ja koira lentää kauemmas. Se on selvästi haavoittunut, mutta ei näytä välittävän siitä ollenkaan. Eikö se tunne kipua?!

Nimi: Kolkko

17.03.2018 06:42
Logan Weller - Moottoritie C18

Nyökkäsin sovissa kohdissa. "Sama suunta johki vaa ettei tarttee tässä keskellä areenaa olla", totesin ja aloin kävelemään eteenpäin ramppia ylös pikkutielle C12. Ajattelin, että kämpällä voisi pyörähtää hakemassa muutaman luodin lisää ja korjailla jalkaa. Alkoi käveleminen tuntua tuskallisen vaikealta.

Nimi: woodpecker

16.03.2018 18:28
Sammy Barker - Moottoritie C18

Logan kätteli ja nyökkäsin kerkkinä siitä, että painoin nimen muistiin.
"Keskustan laitamille, minne suuntaan olet itse menossa?" Mitään tarkempaa en kertonut, koska en omaa osoitettani halunnut kertoa. Vaikka samaa matkaa kulkisimme, ei toisen saattaminen kotiovelle ollut tarkoitus. Toki saattoi suuntani vielä muuttua, sillä ei kotona mitään tärkeää ollut, en vain ollut keksinyt muutakaan.

Nimi: Kolkko

16.03.2018 17:41
Logan Weller - Moottoritie C18

Nyökkäsin ja seurasin toisen silmän liikkeitä, jotka erotin juuri ja juuri. Tai enemmin pystyi tuntemaan kuin näkemään. Toinen ojensi kätensä ja vastasin eleeseen. "Logan Weller", esittäydyin. Vai että Sammy, ajattelin. "No Sammy minne matka", vedin kädet rennosti sivuille ja odotin vastausta.

Nimi: Yaryar

16.03.2018 17:41
Kenyan Milerno - Keskusta

Olin jo jättämässä koiran yksikseen, mutta henkilön tullessa lähemmäs suustani karkasi pieni huokaus. Pysähdyin tarkkaillen hahmoa jonka käsissä lepäsi sorkkarauta. En sanonut mitään, otin käsiini mustan pistoolin ja vilkaisin tappavan terävää puukkoa joka lepäsi nahkakotelossa hupparini suojissa. Nostin katseeni takaisin mieheen jolle nyökkäsin pienesti ikään kuin tervehdykseksi.

Käännyin takaisin koiraa kohti; eläinten tappaminen ei kuulunut asioihin joita tein, mutta uskoin sen olevan samanlaista kuin ihmisenkin tappaminen. Poistin varmistimen aseesta keskittyen enää vain askeliini ja mustaan, haisevaan ja hitaasti mätänevään koiraan sekä pisaroihin jotka saivat minut piiloutumaan yhä syvemmin huppuni suojiin.

Nimi: woodpecker

16.03.2018 17:38
Sammy Barker - Moottoritie C18

Toinen suostui jatuli lähemmäs näyttäen käsiään, todeten sitten, ettei aikonut tappaa minua. Nostin itsekkin käteni taskuistani ja katsoin toisen maskia, koittaen erottaa toisen silmät sen takaa.
"En minäkään sinua suunnittele tappavani", totesin ja ojensin käteni sitten tuota kohti. "Sammy Barker", esittelin itseni ja nykäisin toista suupieltäni hieman ylös samalla. Rentouduin jo enemmän ja uskoin yhteisen matkan sujuvan ihan hyvin. Kunhan vain ei vastaan tulisi mitään sitä estävää tai kunhan toinen ei kokeilisi mitään typerää minua vastaan.

Nimi: Kolkko

16.03.2018 17:30
Logan Weller - Moottoritie C18

Hetken mietin ajatusta ja kohotin sitten olkapäitä. "Mikäs siinä", nyökkäsin varovaisesti katsoen toista sitten hiljaa. Linkutin rennosti lähekkäsi toista ja otin kädet pois taskuita. "En tapa", naurahdin sitten nostaen kädet leikkimielisesti ylös. Pystyin suorastaan haistamaan ruudin.

Nimi: woodpecker

16.03.2018 16:38
Sammy Barker- Moottoritie C18

Mies ei selkeästi kauhesti sätkähtänyt, mutta ei myöskään ollut askeleitani selkeästi kuullut, tosin en mikä ollut kovin äänekkäästi kulkenutkaan. Hetken arvioin toisen eleitä todeten sitten, ettei suurta vaaraa toisesta ollut.
"Olisiko mahdollista kulkea samaan suuntaan yhdessä? Sillä saisimme turvaa ja voimaa toisistamme tarpeen vaatiessa", ehdotukseni oli kyllä paikkaansa pitävä, mutta tietoa juuri tämän pätkän turvallisuudesta juuri nyt ei ollut. Täällä kuitenkin piti osata auttaa toisia jos halusi itse selvitä, sillä yhteistyä olisi takuu avusta myöhemmin, jos tarve sitä vaatisi.

Nimi: Kolkko

16.03.2018 16:27
Logan Weller - Moottoritie C18

Havahduin pois ajatuksistani ja suorastaan jäädyin paikoilleni. Maistelin takaatapäin kuuluvaa ääntä ennen kuin käänsin päätä äänen suuntaan. "Tietty", vastasin rennosti normaaliin rentoon sävyyni. Havittelin puukkoa hupparin taskusta kaiken varalta, mutta omasta mielestä ääni ei kuulunut aivan vaaralliselle ihmiselle. Luojan kiitos ei ollut Oscarin jengiä, naurahdin ajatuksissani. Käännyin sitten kokonaan ympäri. Kohotin ryhtiä ja nostin katsetta kysyvästi spraymaalin peittoisena maskin alta.

Nimi: woodpecker

16.03.2018 16:21
Sammy Barker - Moottoritie C18

Kuljin moottoritien reunaa pitkin huppu päässä, lippa sen jatkona. Sade hermostuttu aina, sillä koskaan ei voinut tietää, polttiko se ihoon reiän tai tekisikö se muuta vahinkoa. Kädet taskuissa tutkin katseellani ympäristöä tarkasti muiden ihmisten varalta. Kävelytyylini viesti selkeästi tämänhetkistä sukupuoltani. Ryhti oli hyvä, mutta askeleet laiskan oloiset ja hyvin pitkät. Mitään naisellista sipsutusta se ei kyllä ollut. Tosin ei se mitään sipsutusta naisellisina päivinäkään ollut.

Selässäni oleva reppu ei tänään paljoa painanut, sillä sen sisällä ei paljoa tavaraa ollut. Käsiase vaimennin valmiiksi asennettuna, puukko, puhelin ja hieman murkinaa juomapullon kera. Korjatessani hieman sen asentoa huomasin kauempana hahmon(Logan). Se oli selkeästi toinen ihminen kävelemässä poispäin minusta. Nopeasti nappasin käsiaseeni ja laitoin sen housujeni varaan selkäpuolelle, asettaen sitten rotsin helman sen päälle. Reippain askelin lähdin kohti vierasta hahmoa ja likeelle päästyäni hidastin askeleitani.<br>
&quot;Hei. Saako hetken häiritä?&quot; Ääneni oli varma, mutta mitään tunnetta siitä ei kuulunut. Kädet taskuissa tutkailin lasieni läpi toista. Mies linkutti. Olikohan tuolla joku vamma? Rennon näköisenä odotin toisen reaktiota, valmiina kuitenkin nappaamaan aseen, jos se olisi tarpeen.

// pitkään aikaan ei ole tässä muodossa tullut pelattua, joten anteeksi mahdolliset virheet

Nimi: Grimnir

16.03.2018 16:14
Quinn Navin - Keskusta

Pysähdyn sitten sijoilleni, kun kuulen ääniä jostain lähistöltä. Voi ei, kuulosti koiralta. En mielelläni alkaisi nyt tappelemaan niiden kanssa, sillä se oli rankkaa ja ärsyttävää. Sitä paitsi, koirien tappaminen oli ikävää, sillä pidin niistä kovasti. Kuten se yksi koira, joka liikkui usein tatuointiliikkeen lähellä. Vaikka se oli villi, se oli silti ystävällinen eikä käynyt kimppuuni, vaikka ei minuun luottanutkaan. Katselen ympärilleni, kunnes näen kauempana suuren, mustan koiran haukkumassa autolle. Mutta ei se koira varmasti itse autolle haukkunut, vaan ihmiselle joka sen taakse näytti loikkaavan. Parannan otettani sorkkaraudasta, ja seuraan tilannetta kauempaa. Mies näytti selvinneen tilanteesta ehjin nahoin, mutta suuri ja vihainen koira ei luovuttaisi heti. Mietin, pitäisikö minun lähteä auttamaan. Pahimmassa tilanteessa koira äkkäisi minut, ja tulisi kimppuuni sen suututtaneen tyypin sijaan. Mutta siinä tapauksessa olisin valmis, ja pystyisin puolustautumaan.

Hitaasti lähden kävelemään kohti koiraa, sekä autotietä jonne mies oli hypännyt. Vaikka en halunnut sotkeutua toisen tekemisiin, ehkä minun kannattaisi kuitenkin käydä katsomassa, oliko hän kunnossa. Ja ehkä koirakin ymmärtäisi häipyä, jos näkisi ettei tyyppi ollut yksin. Pyrin päästämään kulkiessani mahdollisimman vähän ääntä, ettei koira huomaisi minua liian ajoissa. Samalla yritän tarkkailla myös vierasta miestä, sillä ei sitä nykyään koskaan tiennyt, kuka olisi ystävällinen ja kuka ei. Pian olen tarpeeksi lähellä, että pystyn haistamaan koiran. Sen musta, takkuinen turkki oli likainen, ja se haisi erittäin pahalta - kuin kuolemalta. Hiivin autojen välistä tien puolelle, samalla sorkkarautaa puristaen. Haluan kysyä vieraalta mieheltä, oliko toinen kunnossa, mutta en uskaltanut vielä, ettei koira huomaisi minua. Nyt se oli vielä kiireinen haukkumisessa. Se oli noussut seisomaan takajaloilleen autoa vasten, ja haukkui vieraalle miehelle niin aggressiivisesti, että musta sylki lensi. Koira ei tainnut tajuta, että sen kohde jatkoi jo matkaa pois paikalta, kohti minua.

Nimi: Kolkko

15.03.2018 21:50
Logan Weller - Moottoritie C18

Kävelen keskellä moottoritietä seuraten keskustan kylttejä. Tai se mitä kylteistä oli jäljellä. Vedän hupun tiukemmin päähän ja tungen kädet syvemmälle taskuun ottaen mitä epäryhdikkäimmän asennon kävellä. Oikea jalka harppaa ulkoa selkeästi ja askellus ottaa pienen pompun alas. Pitäisi korjata, ajattelen ja pyörähdän ympäri.

Nimi: Gab

15.03.2018 20:06
Valeria Gabrielle - Moottoritie C18

Katselen hirveää maisemaa. Kaikki tuntuu niin tyhmältä, ydinvoimalaonnettomuus ja kaikki mitä sen jälkeen on tapahtunut. Vesisade tihkuttaa päähäni, minulla ei ole mitään jolla peittää pääni. Se on pelottavaa, ties mitä kemikaaleja taivaalta sataisi alas.
Huokaisen syvään ja lähden maleksimaan eteenpäin. Ei se haittaisi välttämättä jos kuolisin, ei minulla olisi mitään jonka takia edes elää.

©2018 Kolkko 1.0. - suntuubi.com